همان طور که می دانید، امروزه داشتن لب های حجیم و برجسته بسیار ترند بوده و کسانی که دارای لب های بسیار نازک و باریک هستند، سعی می کنند نا با استفاده از انواع خدمات زیبایی، لب های خود را برجسته تر و زیبا تر نمایند. در حال حاضر نیز در کلینیک های زیبایی، از روش های گوناگونی برای برجسته سازی لب استفاده می شود که یکی از بهترین روش های آن، تزریق چربی به لب می باشد. در این مقاله نیز قصد داریم تا با این روش تزریق و همچنین مزایا و معایب آن بیشتر آشنا شده و آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.
تزریق چربی به لب چیست؟
چند سالی است که لب هایی حجیم و برجسته به عنوان یکی از مشخصه های زیبایی در چهره افراد شناخته شده و کسانی که دارای لب های باریک (به ویژه بانوان) هستند، سعی می کنند تا با استفاده از روش های زیبایی، لب های خود را حجیم سازی کنند. تزریق چربی به لب نیز یکی از روش های بسیار تخصصی در این حرفه است که با انجام آن می توانید لب های خود را برجسته تر و زیبا تر نمایید. بر اساس مطالعات و شواهد اخیر نیز، برخی از افراد به طور مادرزادی و ژنتیکی دارای لب های باریک و نازک هستند و برخی دیگر نیز با پا گذاشتن به سنین میان سالی ، حجم لب آن ها کاهش می یابد. همچنین از آنجایی که لب ها یکی از مهم ترین اجزای موجود در چهره افراد هستند، بنابراین میزان حجم و متقارن بودن آن ها تأثیر بسیار زیادی در زیبایی افراد خواهد داشت. در فرآیند این تزریق نیز، لب ها به طور کامل متقارن سازی شده و میزان حجم دهی و برجسته سازی آن بر اساس چهره فرد انجام می شود.
نحوه پیوند چربی به لب
در این روش از برجسته سازی لب، پزشک مربوطه ابتدا فرد را بیهوشی موضعی نموده و چربی مورد نیاز برای تزریق به لب را از چربی خود فرد و از نواحی چون پهلو و شکم استخراج می نماید. سپس چربی استخراج شده از بدن فرد را توسط تجهیزات و دستگاه های مخصوصی خالص سازی نموده و آن را جهت تزریق به لب بیمار آماده می نماید. پس از آماده سازی چربی خالص و ضد عفونی کردن محل تزریق، آن را توسط یک سرنگ کوچک به نواحی مختلف لب تزریق می نماید.
لازم به ذکر است که پزشک مربوطه قبل از پیوند چربی به لب ها، لب ها را به طور کامل بی حس نموده و از سرنگ های مخصوص جهت تزریق استفاده می کند.
ماندگاری تزریق چربی به لب
به طور کلی پیوند چربی به لب ها و یا سایر نواحی بدن، پس از گذشت مدت کوتاهی در محل تزریق کاهش یافته و جذب بدن می شود. از این رو پزشکان سعی می کنند تا در هنگام تزریق، از چربی بیشتری جهت حجم دهی لب ها استفاده کرده تا در زمان کاهش آن، برجستگی لب ها به اندازه دلخواه برسد. جذب و کاهش چربی در لب نیز در افراد گوناگون متفاوت می باشد و با توجه به تحقیقات انجام شده، ۱۸ تا ۶۰ درصد از چربی پس از تزریق ژل به لب، جذب بدن خواهد شد. بنابراین می توان دریافت که ماندگاری این نیز در افراد گوناگون بسیار متفاوت است و به طور میانگین ماندگاری آن در لب به مدت ۶ تا ۱۲ ماه است و افراد می توانند با تمدید مجدد آن، ماندگاری چربی را تا سال ها افزایش دهند.
مزایای پیوند چربی به لب
از جمله مزایای این روش تزریق نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- عدم دوره نقاهت پس از تزریق
- عدم بروز واکنش های ایمنی در حجم دهی لب به دلیل استفاده از چربی خود بیمار
- تزریق چربی به صورت سرپایی و عدم انجام بخیه در محل تزریق
- حجم دهی و برجسته سازی لب ها به طور کاملاً طبیعی نسبت به سایر روش ها
- متقارن سازی کامل لب ها و اصلاح زیبایی آن
- حجم دهی و رفع افتادگی لب ها
- روشی بسیار ایمن و کم تهاجمی
- جوان سازی لب ها و دارای ماندگاری و دوام بسیار بالا
- مشاهده نتایج اثر بخش بلافاصله پس از پایان تزریق چربی به لب
عوارض پیوند چربی به لب
این روش تزریق، علاوه بر مزایای خود، دارای برخی عوارض است که از جمله این عوارض می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- وجود التهاب در ناحیه تزریق پس از پایان کار
- وجود کبودی و ورم در نواحی اطراف لب و همچنین نواحی تزریق
- احساس درد خفیف در نواحی تزریق
- وجود عفونت در نواحی استخراج چربی و محل تزریق آن به دلیل استفاده از تجهیزات غیر بهداشتی
- وجود خون ریزی در محل استخراج چربی
- عدم برجسته سازی و حجم دهی مناسب لب ها به دلیل عدم تخصص کافی پزشک مربوطه
مقایسه تزریق چربی و تزریق ژل به لب
از جمله تفاوت های تزریق چربی و تزریق ژل به لب می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تزریق چربی و تزریق ژل به لب، هر دو از روش های برجسته سازی و حجم دهی لب ها هستند و همچنین دارای تفاوت هایی نیز با یکدیگر می باشند. جهت مقایسه تزریق چربی و تزریق ژل به لب نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- ماندگاری این روش در حجم دهی لب ها بسیار بیشتر از تزریق ژل به لب است و با یک بار تزریق نیز دارای سال ها ماندگاری خواهد بود.
- در این روش نیز به دلیل استفاده از چربی خود فرد، واکنش های آلرژیک و واکنش های ایمنی در بدن فرد بسیار کم تر از تزریق ژل به لب است.
- در تزریق ژل به لب در مقایسه با تزریق چربی، میزان کبودی و التهاب در ناحیه تزریق بسیار کم تر است.
- تزریق ژل به لب در مقایسه با تزریق چربی، بسیار راحت تر بوده و کنترل تزریق آن به لب توسط پزشک بسیار آسان تر خواهد بود.
- تزریق چربی به لب جهت برجسته سازی آن تنها به ۱ یا ۲ جلسه نیاز داشته ولی در تزریق ژل به لب نیز، نیاز به چندین جلسه جهت دریافت نتیجه مناسب خواهد داشت.
اینجا بخوانید: تزریق چربی بهتر است یا تزریق ژل
کاندیدای مناسب پیوند چربی به لب
به طور کلی افرادی که دارای لب های نامتقارن هستند و یا لب های آن ها بسیار نازک و باریک است، کاندیدای مناسبی جهت انجام این روش تزریق می باشند. همچنین افرادی که با پا گذاشتن به سنین میان سالی، دچار لب های نازک شدهاند نیز می توانند از این روش جهت حجم دهی آن استفاده نمایند.
هزینه تزریق چربی به لب
عوامل و فاکتور های بسیار زیادی در تعیین هزینه این روش تزریق همانند سایر روش های زیباسازی تأثیرگذار می باشند. از جمله این عوامل نیز می توان به میزان چربی استخراج شده از بدن فرد، مهارت پزشک مربوطه، امکانات پزشکی، دستمزد پزشک و غیره اشاره نمود.
در پایان
کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر امامی سیگارودی در شهر رشت، دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و با بهرهمندی از نوین ترین تجهیزات و همچنین پزشکانی متخصص، تمامی خدمات زیبایی را به شما عزیزان ارائه می دهد. از جمله خدمات این کلینیک نیز می توان به درمان مشکلات پوستی، تزریق چربی، پاکسازی پوست، آر اف فرکشنال، لیفت با نخ، تزریق ژل، تزریق بوتاکس، میکرونیدلینگ و لیزر موهای زائد اشاره نمود. شما نیز می توانید جهت رزرو نوبت به دو صورت آنلاین و تلفنی از طریق تماس با شماره تلفن 01332111275 با این کلینیک در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را جهت تزریق چربی به لب از متخصصین این کلینیک دریافت نمایید.
بدون دیدگاه