آر اف فرکشنال از دستگاه های عالی برای جوانسازی پوست شناخته شده است. در این دستگاه از لیزر RF (رادیو فرکانسی) استفاده می شود. به طوری که لیزر RF بر روی بافت های پوستی تأثیر می گذارد و منجر به جوانسازی و بازسازی پوست می گردد. از دستگاه آر اف فرکشنال برای کاربردهای بسیاری از جمله کاهش چین و چروک های صورت، از بین بردن جای زخم و اسکار بر روی پوست، بهبود بافت های پوستی، روشن شدن پوست، لیفت صورت و گردن، رفع منافذ بافت پوست و… استفاده می شود.
آر اف فرکشنال از دستگاه های عالی برای جوانسازی پوست شناخته شده است. در این دستگاه از لیزر RF (رادیو فرکانسی) استفاده می شود. به طوری که لیزر RF بر روی بافت های پوستی تأثیر می گذارد و منجر به جوانسازی و بازسازی پوست می گردد. از دستگاه آر اف فرکشنال برای کاربردهای بسیاری از جمله کاهش چین و چروک های صورت، از بین بردن جای زخم و اسکار بر روی پوست، بهبود بافت های پوستی، روشن شدن پوست، لیفت صورت و گردن، رفع منافذ بافت پوست و… استفاده می شود.
با توجه به اینکه آر اف یک روش غیرتهاجمی برای جوانسازی پوست است، دارای کمترین عوارض جانبی نیز می باشد. چرا که عملکرد دستگاه آر اف فرکشنال بر روی لایه های سطحی و عمقی پوست تأثیر می گذارد.
اگر مایل هستید با کاربردهای بیشتری از این روش موثر در زیبایی پوست آشنا شوید، در ادامه همراه ما باشید.
آر اف فرکشنال چیست؟
آر اف فرکشنال (Fractional RF) یک روش بسیار پیشرفته برای جوانسازی پوست است. با افزایش تدریجی سن، اندام ها، بافت ها و سلول های بدن نیز به سرعت پیر می شوند. در میان تمامی اجزای بدن، پوست انسان آشکارترین بافت می باشد که آثار پیری بر روی آن واضح تر است.
پوست به عنوان اولین سد دفاعی خارجی بدن، هر روزه در معرض انواع صدمه های فیزیکی و شیمیایی محیطی قرار دارد و در معرض تغییرات ظاهری شامل چین و چروک، لک، خشکی و… می باشد. کلاژن و الاستین موجود در پوست، منجر به افزایش استحکام پوست می شود. رشته هایی که با گذشت زمان ساختار خود را از دست می دهند. به همین دلیل است که پوست شل شده و استحکام خود را از دست می دهد.
برای نوسازی کلاژن، لازم است که کلاژن های قدیمی تخریب شده و کلاژن های جدید ساخته شوند. کلاژن ها دارای انواع متفاوتی می باشند که هر نوع آن ها در یک درجه حرارت خاصی شکسته می شوند. برای نوسازی آن ها نیاز است که انرژی گرمایی به صورت هدفمند به نقاط عمقی پوست که کلاژن در آن قرار دارد، برسد. اینگونه کمترین آسیب نیز به بافت های اطراف آن می رسد.
دستگاه آر اف فرکشنال، با ایجاد گرما با استفاده از امواج رادیو فرکانسی که طیفی از نور است، کلاژن های قدیمی را تخریب و نوسازی می کند.
اینجا بخوانید: آیا آر اف فرکشنال برای صورت امن است؟
انواع آر اف فرکشنال
دستگاه RF فرکشنال از بهترین دستگاه ها برای جوانسازی پوست است و سال هاست که برای زیبایی و جوانسازی پوست افراد مورد استفاده قرار می گیرد. میکرونیدل و کونتراج دو نوع آر اف هستند که نسبت به آر اف معمولی دارای تأثیر بیشتر و عوارض کمتری می باشند.
آر اف فرکشنال میکرونیدل
در RF فرکشنال میکرونیدل یا سوزنی، از سوزن های بسیار زیر با قطر 120 میکرون استفاده شده است. این سوزن ها تا عمق دو میلی متری پوست نفوذ می کنند و امواج رادیو فرکانسی را به عمق پوست ارسال می کنند.
همانطور که از نام آر اف فرکشنال میکرونیدل مشخص است، این روش ترکیبی از تکنولوژی آر اف و میکرونیدلینگ است که نتیجه آن تحریک کلاژن سازی در پوست است.
عملکرد آر اف فرکشنال سوزنی
آر اف فرکشنال سوزنی ضمن اینکه میزان تخریب در بافت میانی پوست (درم) را کاهش می دهد، به صورت اختصاصی بر روی بافت هدف کار می کند.
به طوری که چندین سوزن ظریف در مساحت مشخصی به صورت منظم، همزمان و یکنواخت به عمق دلخواهی از پوست وارد می شوند و اینگونه میزان موثرتری از انرژی به بافت پوست منتقل می گردد. RF فرکشنال سوزنی، انرژی را تا عمق 4 میلی متری در پوست ارسال می کند. این عملکرد دستگاه RF فرکشنال، منجر به تحریک تولید کلاژن در پوست می گردد. کلاژن سازی منجر به شادابی، زیبایی و سفت شدن پوست می شود که نتیجه آن جوانسازی پوست است.
با توجه به بالا بودن سرعت و ظرافت این دستگاه، ضمن کاهش درد، درمان به شیوه موثرتری نیز صورت می گیرد. از سویی دیگر در این روش، آسیبی در سطح پوست (اپیدرم) ایجاد نمی شود، به همین دلیل مدت زمان بهبودی پس از درمان نیز کاهش پیدا می کند.
آر اف فرکشنال کونتراج
RF کونتراج، نوع دیگری از RF فرکشنال است که توسط شرکت اینترمدیک (Intermedic)ارائه شده است و در آن از فناوری تک قطبی و دو قطبی استفاده شده است. اینگونه مشکلات پوست در لایه های سطحی و لایه های عمقی پوست درمان می شود. این نوع آر اف نیز دارای کارایی بالا و در عین حال خطرات کمی است.
آر اف فرکشنال ویواسه
آر اف فرکشنال ویواسه، نوعی دستگاه قدرتمند و بسیار پرکاربرد در آر اف فرکشنال سوزنی جهت جوان سازی پوست می باشد. دستگاه ویواسه در روش آر اف فرکشنال برای جوان سازی پوست، برخلاف سایر دستگاه های آر اف، علاوه بر امواج رادیویی چند سطحی، دارای ترکیبات میکرونیدلینگ نیز بوده و یکی از نوین ترین و مدرن ترین دستگاه های آر اف در حال حاضر شناخته می شود. این دستگاه قابل استفاده برای جوان سازی پوست در نواحی متفاوتی از بدن همچون صورت، گردن، دست و غیره است و علاوه بر ایجاد پوستی شاداب و لطیف، سبب لیفت آن نیز می شود. دستگاه ویواسه، دارای تکنولوژی کامل آر اف برای رفع مشکلات پوست است و علاوه بر آن دارای تأییده سازمان FDA آمریکا نیز می باشد. این دستگاه دارای قابلیت های بسیار کاربردی همچون تنظیم میزان عمق نفوذ سوزن ها و همچنین تغییر در فرکانس های رادیویی با توجه به نوع پوست و درمان می باشد و قابل استفاده برای تمامی انواع پوست است. سوزن های موجود در دستگاه آر اف ویواسه همچنین دارای روکش های طلا برای جلوگیری از حساسیت و آلرژی در پوست افراد هستند و با تحریک کلاژن سازی در زیر پوست، علاوه بر درمان مشکلات پوستی، سبب جوان سازی، لیفت و رفع چین و چروک های پوستی نیز می شوند.
دستگاه ویواسه دارای کاربرد های دیگری نیز همچون کوچک کردن منافذ پوستی، از بین بردن اسکار و جای جوش، رفع ترک های پوستی، رفع آفتاب سوختگی و غیره نیز بوده و از جمله مزایای استفاده از آن در جوان سازی پوست، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- عدم ایجاد حساسیت و آلرژی در پوست به دلیل سوزن های روکش شده با طلا
- قابل استفاده برای انواع تیپ های پوستی
- قابل استفاده در تمامی نواحی بدن و صورت
- سفت و لیفت سازی پوست
- رفع چین و چروک و خط و خطوط پوستی در جلسات کوتاه مدت
- عدم آسیب و صدمه به پوست
- دارای قابلیت های تنظیم برای انواع مشکلات پوستی
- جوان سازی پوست به صورت سرپایی و دارای دوره نقاهت کوتاه مدت
آر اف فرکشنال اسکارلت
یکی دیگر از بهترین روش های جوان سازی پوست، دستگاه آر اف اسکارلت می باشد. دستگاه آر اف فرکشنال اسکارلت، یک درمان کننده پوستی با حداقل میزان تهاجم است که باعث تحریک بدن برای تولید اسید هیالورونیک، الاستین و کلاژن می شود. این دستگاه، دارای یک سر کوچک حاوی ۲۵ میکرو سوزن است که از طریق این سوزن های بسیار ریز می تواند به لایه های عمیق پوست نفوذ کرده و با ساطع کردن امواج رادیویی با دقت بالا و محاسبات علمی دقیق، منطقه مورد نظر از پوست را تحت درمان قرار دهد. امواج رادیویی آر اف در این روش، بدون هیچ گونه اثر مضر بر روی لایه های بالایی پوست، عمل جوان سازی و رفع مشکلات پوستی را انجام می دهند و علاوه بر آن به سفت شدن پوست و به حداقل رساندن منافذ باز پوست نیز کمک می کنند. دستگاه آر اف اسکارلت همچنین برای بهبود چین و چروک و از بین بردن آکنه و اثرات آن نیز بسیار کاربردی بوده و برای رفع ترک های پوستی و درمان افزایش تعریق نیز گزینه بسیار مناسبی می باشد.
در واقع می توان گفت که دستگاه آر اف فرکشنال اسکارلت، به عنوان یک درمان انقلابی با اثرات معجزهآسا برای پوست نیز شناخته می شود و می تواند جوانی از دست رفته به پوست را بازگردانده و سبب شادابی و طراوت پوست علاوه بر صورت، در نواحی دیگری از بدن نیز شود. همچنین دستگاه اسکارلت، نوآوری جدیدی در درمان منافذ پوست نیز بوده و به جای لیزر، از فرکانس رادیویی برای درمان پوست استفاده می کند. این دستگاه با افزایش تولید کلاژن طبیعی و الاستین در عمق پوست، سبب بهبود ماهیت پوست شده و با بازسازی بافت آن، الیاف، ساختار و خاصیت ارتجاعی پوست را درمان و بسیاری از مشکلات پوستی را از بین می برد.
از جمله کاربرد و مزایای دستگاه آر اف فرکشنال اسکارلت نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- از بین برنده چروک و خطوط ریز پوست
- تحریک تولید کلاژن و الاستین
- درمان اسکار و آکنه
- درمان ترک های پوستی
- لیفت پلک
- درمان تعریق بیش از حد
- کاهش اندازه منافذ باز پوست
- درمان ایمن و مؤثر برای انواع پوست
- جلوگیری از افتادگی و شل شدگی پوست در تمامی نواحی بدن
- عدم ایجاد درد در ناحیه درمان
- دارای نتایج درمان بسیار شگفتانگیز و اثربخش
- روش غیر تهاجمی و غیر بیهوشی
- عدم دوره نقاهت
تعداد جلسات درمانی و جوان سازی پوست با دستگاه اسکارلت نیز به طور معمول ۲ یا ۳ جلسه با توجه به نوع پوست افراد با فواصل ۴ تا ۶ هفته است و مدت زمان جلسات درمانی نیز معمولا ۳۰ دقیقه می باشد. ماندگاری اثرات درمان و جوان سازی توسط دستگاه اسکارلت نیز بین ۶ تا ۹ ماه بوده و جهت دریافت اطلاعات بیشتر نیز می توانید با کلینیک دکتر امامی سیگارودی در رشت تماس گرفته و با متخصصین ما در ارتباط باشید.
آر اف ترماژ چیست و مزایای آن
آر اف ترماژ و یا آر اف حرارتی، یکی دیگر از روش های جوان سازی پوست است و در حال حاضر نیز انقلاب گسترده ای را در زمینه سفت و لیفت سازی پوست ایجاد کرده است. این فناوری فوق پیشرفته، امواج فرکانس رادیویی را به عمق پوست رسانده و بدون آسیب به بافت پوست و با تحریک سنتز کلاژن، پوست افتاده را بازسازی و سفت می کند. استفاده از فناوری منحصر به فرد ترماژ برای رفع مشکلات پوستی و جوان سازی آن، نتایج بسیار قابل توجهی را تنها با یک جلسه درمانی ارائه داده و به ویژه کسانی که دچار افتادگی و شل شدگی پوست در نواحی چون صورت، بدن و گردن هستند، می توانند از این روش غیر جراحی و غیرتهاجمی استفاده کرده و نتایج فوقالعاده آن را بر روی پوست خود مشاهده کنند.
آر اف ترماژ علاوه بر جوان سازی و لیفت سازی پوست، سبب از بین بردن چین و چروک ها، خط و خطوط، جای جوش، اسکار آکنه، لکه های پوستی و غیره نیز شده و به عنوان روشی نوین برای کانتورینگ صورت نیز شناخته می شود. همچنین از روش آر اف ترماژ، به دلیل تولید گرما توسط امواج رادیویی آر اف، برای حذف چاقی های موضعی در نواحی چون شکم، پهلو، ران و غیره نیز به کار برده می شود و با استفاده از این روش و بدون نیاز به بیهوشی و جراحی، می توانید به سایز دلخواه خود برسید.
از جمله مزایای استفاده از روش آر اف ترماژ در رفع مشکلات پوستی نیز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- روشی غیر جراحی و غیرتهاجمی
- عدم نیاز به بیهوشی و تزریق
- از بین بردن شلی پوست و لیفت سازی آن
- از بین بردن چاقی های موضعی در شکم، ران، بازو، پهلو و غیره
- ایجاد زاویه در صورت و کانتورینگ آن
- از بین بردن خط و خطوط و چین و چروک در صورت
- از بین بردن غبغب
- روشی بسیار ایمن و بدون عوارض
- عدم نیاز به دوره نقاهت پس از پایان جلسه درمانی
- عدم نیاز به برش و بخیه
- مشاهده نتایج اثربخش حتی پس از پایان اولین جلسه درمانی
- رفع ترک های پوستی و درمان سلولیت
- مورد تایید سازمان FDA
کاربردهای آر اف فرکشنال (عکس قبل و بعد آر اف)
از RF فرکشنال به عنوان یک روش بسیار موثر در جوانسازی و زیبایی پوست یاد می شود. دلیل این موضوع کاربردهای بسیار آن می باشد. از جمله کاربردهای RF فرکشنال عبارتند از:
سفت کردن پوست
مهم ترین کاربرد RF فرکشنال، سفت کردن پوست و در واقع رفع حالت افتاده و شلی آن است. آر اف فرکشنال از این قابلیت برخوردار است که بدون جراحی، حالت لیفتینگ را در پوست ایجاد کند.
جالب است بدانید که اثرات لیفت صورت با آر اف فرکشنال، در دو نوبت ظاهر می شود. اثرات اولیه چند روز پس از دریافت خدمات، قابل مشاهده است. اثرات ثانویه آن نیز پس از سه الی چهار هفته ظاهر می شود که تا چندین سال دوام و ماندگاری دارد. بسیاری از پزشکان از این کاربرد RF برای بالا بردن ابروها، درمان افتادگی پلک و… برای زیباجویان استفاده می کنند. در واقع می توان بدون نیاز به عمل جراحی و با استفاده از RF اقدام به لیفت صورت نمود.
سفت کردن ناحیه غبغب و ناحیه فک
از دیگر کاربردهای RF، سفت کردن غبغب و ناحیه فک است. پس از یک الی دو جلسه شرکت در جلسات آر اف، می توان شاهد سفت شدن غبغب و ناحیه فک بود. اغلب افراد برای سفت کردن غبغب به سراغ روش های تهاجمی همچون لیپولیز می روند. اما آر اف با همان کارکرد و بدون عوارض، نتایج فوق العاده ای را رقم می زند.
درمان چروک های پوستی
RF فرکشنال جزو مؤثرترین روش ها در درمان چروک های پوستی به خصوص در ناحیه دور چشم است.
مؤثر در کنترل ترشح بیش از حد چربی پوست
از دیگر کاربردهای RF فرکشنال، می توان به اثرگذاری در کنترل ترشح بیش از حد چربی پوست اشاره کرد. همین موضوع به بهبود منافذ باز پوستی نیز کمک می کند. پس از یک جلسه آر اف، حدود 70 الی 80 درصد از ترشح چربی صورت کم می شود.
درمان جوش های فعال و ملتهب صورت و اسکار جوش
RF در درمان جوش های فعال صورت نیز کارکرد فوق العاده ای را دارد. خانم هایی که به دلیل مشکلات هورمونی در سنین 30 الی 40 سالگی نیز دارای جوش صورت هستند، با انجام RF، شاهد کاهش جوش های صورت خود خواهند بود.
علاوه بر این آر اف فرکشنال در درمان اسکارهای آکنه نیز موثر است. به طوری که می تواند اسکارهای عمقی را به راحتی از بین ببرد. زمانی بازدهی RF فرکشنال در از بین بردن اسکار آکنه فوق العاده می شود که به صورت ترکیبی با لیزر فرکشنال co2 به کار برده شود.
درمان تعریق بیش از حد در ناحیه زیر بغل
از دیگر کاربردهای آر اف فرکشنال، درمان تعریق بیش از اندازه در ناحیه زیربغل می باشد. افرادی که از تعریق بیش از حد در ناحیه زیربغل ناراضی هستند و از بوی بد عرق شکایت دارند، می توانند از RF به عنوان روشی بسیار مؤثر با اثر طولانی مدت استفاده کنند.
درمان ترک های پوستی
این تکنولوژی در درمان ترک های پوستی نیز دارای اثرات فوق العاده ای است. البته RF قادر به از بین بردن کامل ترک های پوستی نیست و صرفا در کمرنگ تر شدن آن ها نقش مؤثری دارد.
سفت کردن پوست گردن
شل شدن پوست گردن با افزایش سن طبیعی می باشد، اما با تأثیر منفی بر روی اعتماد به نفس افراد همراه است. با استفاده از دستگاه آر اف فرکشنال می توان افتادگی و شلی پوست در ناحیه گردن را درمان کرد.
علاوه بر این آر ف فرکشنال جهت سفت کردن بافت پوستی شامل سینه، شکم، بازوها، ران ها و… نیز کارایی دارد.
رفع ناهمواری ها و زوائد پوستی
RF با تأثیری که در احیا و بازسازی لایه خارجی پوست دارد، منجر به نرم تر شدن و صاف شدن سطح پوست می گردد.
این روش با تأثیری که دارد، منجر به رفع زائده های پوستی، آفتاب سوختگی و لکه های پوستی می شود که نتیجه آن روشن شدن پوست صورت است. روشی که در بهبود روزاسه و رگ هایی که در زیر پوست وجود دارد نیز مؤثر است.
مزایا و معایب آر اف فرکشنال
آر اف فرکشنال نیز مشابه با دیگر خدمات زیبایی، با برخی مزیت ها و معایب همراه است. در ادامه به مزایا و معایب RF پرداخته ایم.
مزایای RF فرکشنال
- آر اف فرکشنال بر روی تمامی قسمت های صورت و گردن قابل انجام است.
- میزان حرارت و عمق نفوذ سوزن های دستگاه، قابل کنترل است. اینگونه می توان فرکانس و عمق نفوذ امواج در افراد مختلف را تغییر داد. (در صورتی که میزان قدرت کم باشد، درمان به درستی انجام نمی شود. در صورتی که میزان قدرت بیش از حد باشد، پوست دچار سوختگی می گردد.)
- از روش های کم تهاجمی است و در مدت زمان کوتاهی انجام می شود.
- بر روی تمامی نواحی صورت و گردن، قابل انجام است. اما در برخی نواحی که چین و چروک های عمیق تری وجود دارد، آر اف نیز به قدرت بالاتری نیاز دارد. ضمن اینکه در نواحی حساس شامل اطراف لب، دورچشم، پیشانی و نواحی استخوانی باید میزان نفوذ سوزن ها کمتر باشد تا از سوختگی پوست جلوگیری گردد.
- در این روش به لایه سطحی پوست آسیبی وارد نمی شود و برای انواع پوست قابل استفاده است.
معایب RF فرکشنال
- عدم کارایی برای تمامی افراد
- احتمال ایجاد گوشت اضافه در صورت استفاده اشتباه
- بروز التهاب
نکات مهم قبل از آر اف فرکشنال
پیش از انجام آر اف توجه داشته باشید:
- حداقل به مدت دو هفته قبل از انجام آر اف، از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید اجتناب کنید و از رفتن به سولاریوم بپرهیزید.
- قبل از آر اف، بهتر است پوست پاکسازی شده و سپس کاملاً خشک شود.
- هر گونه کرم و آرایش باید از روی پوست پاک شوند. مواد آرایشی ممکن است در روند درمان مشکل ایجاد کند.
- برای خنک نگه داشتن پوست در حین درمان، باید از دستگاه های خنک کننده استفاده گردد. معمولاً اینکار توسط پرسنل کلینیک زیبایی انجام می شود.
- در صورتی که سابقه زخم و جراحتی دارید که بهبود آن زمان زیادی طول کشیده است، با پزشک خود در میان بگذارید.
- در صورتی که داروی خاصی را برای رفع ضایعات پوستی شامل روآکوتان یا ایزوترتینوئین مصرف می کنید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
- اگر سابقه جراحی زیبایی پوست شامل بلفاروپلاستی، تزریق بوتاکس یا ابتلا به بیماری های عفونی شامل هپاتیت و … را دارید، حتماً پزشک خود را در جریان بگذارید.
نکات مهم بعد از آر اف فرکشنال
رعایت برخی نکات پس از آر اف ضرورت دارد، از مهم ترین این نکات عبارتند از:
- التهاب پوست پس از آر اف فرکشنال طبیعی است. قرمزی و تورم صورت به تدریج از بین می رود. بنابراین از دست کاری کردن صورت خود اجتناب کنید.
- دو الی سه روز از شستن صورت خود مخصوصاً با آب داغ و شوینده های قوی خودداری نمایید.
- حتماً باید از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید. چراکه پس از آر اف پوست ملتهب است و احتمال اینکه اشعه فرابنفش خورشید، پوست را تخریب کند، وجود دارد.
- بهتر است یک الی دو روز پوست خود را آرایش نکنید و فقط از کرم های مرطوب کننده استفاده نمایید.
- در صورتی که خون و یا جوش بر روی صورت شما وجود داشت، به آن دست نزنید.
- تا یک هفته از رفتن به استخر و سونا بپرهیزید و از ورزش های سنگین اجتناب کنید.
- برای کاهش درد و التهاب، از کمپرس یخ و پماد زینک استفاده کنید.
- پس از آر اف سعی کنید مایعات فراوان بنوشید.
- از مصرف الکل و داروهای ضد انعقاد خون به منظور برطرف کردن التهاب ها خودداری نمایید.
مراحل انجام آر اف فرکشنال
مراحل انجام آر اف فرکشنال به شرح زیر می باشد:
- ابتدا سطح پوست با استفاده از یک کرم بی حس کننده به مدت 30 دقیقه پوشانده می شود.
- کیت سوزنی برای هر بیمار به صورت جداگانه استفاده می گردد.
- سوزن وارد پوست شده و سپس انرژی از طریق نوک سوزن خارج می شود. دستگاه آر اف، به وسیله امواج رادیو فرکانسی، امواج را به لایه های میانی و زیرین پوست وارد می کند.
- در پایان سوزن از پوست خارج می شود. در این مرحله ممکن است پوست قرمز شود که پس از مدت زمان کوتاهی بین 24 تا 48 ساعت رفع می گردد.
از مزیت های آر اف فرکشنال این است که پس از اتمام جلسه درمانی، بیمار می تواند از کرم های ترمیم کننده و ضد آفتاب استفاده کند و به کارهای روزانه خود باز گردد.
اینجا بخوانید: مراقبت های بعد از آر اف فرکشنال
برای آر اف فرکشنال به چند جلسه نیاز هست؟
تعداد جلسات مورد نیاز برای RF فرکشنال، بر اساس نوع پوست شما تعیین می شود. در واقع پزشک ابتدا پوست بیمار و میزان آسیب های پوستی او را بررسی می کند. در افرادی که پوست آن ها دارای زخم های عمیقی است، به تعداد جلسات بیشتری نیز نیاز می باشد. با اینکه تعداد جلسات درمانی آر اف توسط پزشک متخصص پوست و زیبایی تعیین می شود اما معمولاً اغلب با سه جلسه می توان به نتایج ایده آلی رسید.
جلسه درمانی آر اف فرکشنال
یکی از مهم ترین سوالات متقاضیان در رابطه با درمان مشکلات پوستی با دستگاه آر اف فرکشنال، تعداد جلسات درمانی توسط این روش است. تعداد جلسات درمانی آر اف فرکشنال برای هر فرد با توجه به وضعیت و نوع پوست او متفاوت است و نمیتوان تعداد جلسات دقیقی را برای همه افراد مشخص نمود. همچنین هدف از انجام روش آر اف و سن و سال شما نیز در تعیین جلسات درمانی بسیار مؤثر است و با بررسی کامل پوست توسط پزشک متخصص تعیین می شود. از جمله اهداف استفاده از دستگاه آر اف برای پوست نیز می توان به رفع چین و چروک پوست، جوان سازی پوست، رفع لک های پوستی، رفع جوش های آکنه، رفع خطوط عمیق پوست، کاهش رنگدانه های پوستی، درمان تعریق، کاهش منافذ باز پوست، لیفت غبغب و غیره اشاره نمود.
به طور کلی نیز تعداد جلسات مورد نیاز برای دریافت نتیجه بهتر از روش آر اف فرکشنال، بین ۳ تا ۱۵ جلسه است که می تواند در فواصل معین توسط پزشک متخصص انجام شود و در نهایت تعیین تعداد جلسات مورد نیاز به طور دقیق نیز با بررسی تمامی موارد فوق توسط پزشک می باشد.
مقایسه آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ
روش های آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ، هر ۲ برای درمان های پوستی استفاده می شوند اما این روش ها دارای تفاوت هایی نیز با یکدیگر هستند. موارد زیر شامل مهم ترین تفاوت ها میان آر اف و میکرونیدلینگ می باشد:
- یکی از تفاوت های مهم میان آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ، تفاوت در نوع درمان های پوستی می باشد. از روش آر اف جهت درمان های سطحی پوست، از بین بردن چین و چروک ها و خط و خطوط صورت، از بین بردن چربی های صورت، برطرف نمودن جای جوش و زخم، از بین بردن غبغب و غیره استفاده شده اما از روش میکرونیدلینگ برای درمان های عمقی پوست استفاده می شود.
- هزینه آر اف فرکشنال نسبت به میکرونیدلینگ بسیار بالاتر بوده اما در مقابل روند بهبودی نیز در آن بسیار سریع تر از میکرونیدلینگ می باشد.
- روش درمانی آر اف فرکشنال نسبت به میکرونیدلینگ، در دراز مدت اثرات بسیار کمتری داشته و از این روش بیشتر برای درمان های موقت پوستی استفاده می شود.
- از روش میکرونیدلینگ تنها برای جوانسازی و رفع آسیب های پوستی استفاده شده اما از آر اف می توان جهت درمان سلولیت و همچنین چاقی های موضعی نیز استفاده نمود.
- روش عملکرد درمان های پوستی در آر اف فرکشنال توسط امواج رادیویی آر اف است و اما در روش میکرونیدلینگ از سوزن های بسیار ظریف با توجه به عمق نفوذ و نوع پوست بیماران استفاده می شود.
- در روش میکرونیدلینگ بر خلاف آر اف، پوست افراد بسیار ضخیم تر شده اما در مقابل هیچگونه آسیبی به لایه های زیرین پوست وارد نمیشود.
- همچنین یکی دیگر از تفاوت های موجود میان آر اف فرکشنال و میکرونیدلینگ، تفاوت در دوران نقاهت پس از درمان می باشد. دوران نقاهت پس از انجام آر اف بسیار کوتاه تر است روش میکرونیدلینگ بوده و نیاز به مراقبت های خاصی نخواهد داشت.
مقایسه آر اف فرکشنال و هایفو
هر دو روش آر اف فرکشنال و هایفوتراپی برای جوانسازی و لیفت پوست صورت استفاده می شوند و هر دو روش غیر تهاجمی و غیر جراحی می باشند. دستگاه جوانسازی در روش هایفو ، با استفاده از امواج فراصوت سبب تحریک کلاژن سازی در زیر پوست شده و تولید آن را افزایش می دهد. در نتیجه این روش سبب سفت و لیفت شدن پوست شده و از جمله کاربرد های آن می توان به از بین بردن چین و چروک پوست و خطوط گردن و خط خنده، درمان منافذ پوست و افتادگی پلک، از بین بردن غبغب و سیاهی دور چشم، لیفت گونه و چانه و همچنین زاویه دار کردن فک اشاره نمود. هر یک از روش های جوانسازی آر اف فرکشنال و هایفو، دارای ویژگی ها، کاربرد ها و مزایای متفاوت و مختص به خود هستند و جهت مقایسه این ۲ روش از جوانسازی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- یکی از تفاوت های مهم در روش آر اف و هایفو، نحوهی عملکرد آن ها در جوانسازی پوست می باشد. در روش آر اف فرکشنال با استفاده از امواج رادیویی آر اف، به قسمت های آسیب دیده پوست گرما وارد شده و در روش هایفو، انرژی امواج فراصوت به بخش های آسیب دیده پوست جهت جوانسازی منتشر می شود.
- تعداد جلسات هایفو نسبت به آر اف فرکشنال جهت جوانسازی و برطرف نمودن مشکلات پوستی بسیار بیشتر بوده و ممکن است هایفو به ۱ جلسه درمان و آر اف به چندین جلسه درمان برای پوست نیاز داشته باشد.
- همچنین به این نکته نیز توجه نمایید که تعداد جلسات درمانی کلی، بنا به نوع پوست افراد و میزان آسیب دیدگی پوست متفاوت بوده توسط پزشک متخصص تعیین می شود.
- از روش آر اف فرکشنال بر خلاف هایفو، علاوه بر از بین بردن مشکلاتی چون چین و چروک و خط و خطوط موجود در پوست صورت و یا جوانسازی، برای دیگر آسیب های پوستی نیز می توان از آن استفاده کرده و کیفیت و جوانی پوست را بهبود بخشید.
- عمق نفوذ تکنولوژی هایفو نسبت به روش آر اف بسیار بیشتر بوده و هایفو می تواند به لایه های عمیق تری از پوست نفوذ کند در حالی که آر اف فرکشنال تنها در لایه اپیدرم تأثیر گذار است.
- روش آر اف فرکشنال نسبت به روش هایفو بسیار قدیمی تر و شناخته شده تر نسبت به هایفو در روش های درمانی و جوانسازی می باشد.
- اثرات لیفتینگ صورت در روش هایفو بسیار بیشتر از روش آر اف فرکشنال بوده و نتایج آن در سفت کردن پوست صورت بسیار بهتر می باشد.
- ماندگاری درمان به روش هایفو بر روی پوست به مدت ۱ تا ۲ سال است و ماندگاری نتیجهی درمان به روش آر اف در حدود یک سال است.
- مشاهده نتایج درمان پوستی در روش هایفو، به سرعت حتی پس از پایان جلسات درمانی قابل مشاهده بوده اما در روش آر اف فرکشنال، ۲ تا ۳ ماه پس از اتمام جلسات درمانی قابل مشاهده خواهد بود.
- درمان و جوانسازی پوست توسط هایفو از قیمت و هزینه بالاتری نسبت به آر اف برخوردار می باشد.
تکنولوژی RF مورد تایید FDA است
در حال حاضر تکنولوژی آر اف فرکشنال، یکی از بهترین و نوین ترین روش های جوان سازی پوست است و علاوه بر آن در رفع بسیاری از مشکلات پوستی نیز دارای کاربرد می باشد. استفاده از روش آر اف فرکشنال جهت درمان مشکلات پوستی، علاوه بر دوره نقاهت بسیار کوتاه، دارای ماندگاری بسیار بالایی نیز است و روشی است که نیاز به جراحی و بیهوشی نخواهد داشت.
همچنین این روش از درمان های پوستی و جوان سازی پوست، مورد تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده یا FDA نیز می باشد. FDA، یک آژانس فدرال، وزارت بهداشت و خدمات انسانی است که وظیفه اصلی آن نظارت و کنترل بر روی مواد غذایی، دارو ها، دستگاه های پزشکی، درمانی و غیره است و یکی از معتبرترین سازمان های نظارت بر غذا و دارو می باشد.
تمامی محصولاتی که دارای تاییدیه سازمان FDA بر روی بسته بندی خود هستند، قابل استفاده و مصرف برای تمامی مردم در سر سرتاسر جهان است. زیرا سازمان FDA دارای کارشناسان و مسئولان بسیار متخصص و ماهر است که با کنترل دقیق بر روی انواع محصولات، آن ها را از تمامی جوانب کنترل می کنند و با بررسی تمامی موارد همچون فواید و مضرات و انجام بسیاری از آزمایش ها، بهترین محصول را انتخاب و تایید می کنند. روش آر اف فرکشنال در جوان سازی و رفع مشکلات پوستی نیز با انجام آزمایش های پی در پی، موفق به کسب تاییدیه سازمان FDA آمریکا شده و بنابراین روشی کاملاً ایمن و مؤثر در رفع مشکلات پوستی می باشد.
هزینه RF فرکشنال
یکی از سوالاتی که مطرح می شود، هزینه آر اف فرکشنال می باشد. هزینه ای که به عنوان یک جلسه RF فرکشنال اعلام می شود، شامل هزینه تهیه سری دستگاه و یک جلسه درمانی است. سری دستگاه بر روی پوست هر فرد به صورت اختصاصی استفاده می شود و لازم است که هر فرد این سری را به صورت جداگانه و اختصاصی تهیه کنند.
برای تهیه سری دستگاه، تنها کافیست یکبار هزینه کنید. اما هزینه هر جلسه درمانی در هر نوبت باید پرداخت شود. تعداد جلسات درمانی متناسب با نوع مشکل پوست فرد و همینطور نظر پزشک متخصص پوست و مو تعیین می شود.
جهت اطلاع از هزینه جلسات آر اف فرکشنال از طریق راه های ارتباطی موجود با مطب دکتر امامی سیگارودی تماس بگیرید. توصیه می کنیم برای اینکه مشکل پوستی شما و تعداد جلسات مورد نیاز برای آر اف مشخص گردد، حتماً در یک جلسه مشاوره با پزشک شرکت کنید. کارشناسان ما با شماره 0133211257 پاسخگوی شما عزیزان هستند.
آیا می توان آر اف را هم زمان با سایر روش های درمانی انجام داد؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت بله. روش درمانی آر اف فرکشنال همان طور که پیش تر به آن اشاره شد، یک روش غیر جراحی و غیر تهاجمی برای ایجاد زیبایی و رفع مشکلات پوستی است و بسیاری از افراد در صورت عدم بیماری های خاص، می توانند از این روش برای درمان و زیبایی استفاده کنند. همچنین امکان انجام آر اف هم زمان با سایر روش های درمانی نیز وجود داشته و زیبا جویان می توانند قبل از انجام آر اف، پزشک خود را در این رابطه مطلع ساخته و از سایر درمان های پوستی به طور هم زمان استفاده کنند.
به عنوان مثال استفاده هم زمان از دو روش درمانی و زیبایی هایفو و آر اف، برای جوان سازی پوست در کلینیک ها انجام شده و برخی پزشکان این روش را برای درمان سریع تر پوست انجام می دهند. همچنین در برخی موارد دیگر نیز بعضی پزشکان برای کاهش درد و التهاب آر اف، یک یا دو هفته قبل از درمان، از تزریق بوتاکس برای بی حسی ناحیه مورد نظر استفاده می کنند.
لیفت با نخ، تزریق فیلر و همچنین روش های لیفت سازی پوست، از دیگر درمان های زیبایی هم زمان با روش آر اف فرکشنال هستند.
آیا امواج RF فرکشنال ایمن هستند؟
امواج رادیو فرکانسی از انواع امواج الکترومغناطیسی می باشند. از این امواج در ابزارها و وسایل مختلفی شامل وای فای، رادیو، تلویزیون، مایکروویو و… استفاده می گردد.
بنابراین می توان گفت امواج رادیویی که در روش RF فرکشنال استفاده می گردند، یک دروش درمانی ایمن جهت سفت کردن پوست و رفع مشکلات آن می باشند. این روش توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) که از معتبرترین سازمان های نظارتی درمانی است نیز تأیید شده است.
موارد منع مصرف آر اف فرکشنال
RF فرکشنال برای افرادی که دارای 30 الی 55 سال سن هستند، بهترین انتخاب است و دارای نتایج مثبت تری است. افرادی که بیماری زمینه ای همچون مشکلات قلبی و بیماری های خاص ندارند، می توانند آر اف را انجام دهند. موارد منع استفاده از RF فرکشنال موارد زیر است:
- خانم های باردار و شیرده
- افراد مبتلا به فشار خون بالا
- مبتلایان به دیابت
- افراد با پوست حساس به دلیل برنزه کردن و یا سوختگی در معرض نور خورشید
- مصرف کنندگان از باتری قلب و با دفیبریلاتور قلب
- مبتلایان به بیماری های التهاب شدید پوستی، کلوئید یا گوشت اضافه
- افراد با عفونت پوستی فعال
بهتر است برای انجام آر اف ابتدا توسط پزشک متخصص معاینه شوید و پس از بررسی سوابق پزشکی تان، تحت نظر پزشک اقدام به دریافت خدمات نمایید.
آر اف فرکشنال ترمیا
همان طور که ممکن است بدانید در حال حاضر از روش ها و دستگاه های بسیار پیشرفته و متفاوتی جهت جوانسازی بافت پوست استفاده می شود و هر کدام بر اساس کاربرد و نوع عملکرد دارای ویژگی های متفاوتی هستند. دستگاه ترمیا نیز نوعی روش جوانسازی بافت پوست بوده و جدید ترین دستگاه آر اف فرکشنال می باشد. در واقع می توان گفت که دستگاه ترمیا، آخرین نسل از آر اف است و با تحریک الاستین و کلاژن سازی در زیر پوست، سبب لطیف تر شدن پوست به ویژه پوست صورت می شود. دستگاه ترمیا نیز همانند سایر دستگاه های آر اف، عملکردی بدون درد و خون ریزی داشته و مناسب برای تمامی افراد می باشد.
نحوه عملکرد دستگاه آر اف فرکشنال ترمیا
به طور کلی دستگاه ترمیا از سوزن های بسیار ریزی تشکیل شده و تعداد این سوزن ها نیز ۱۶۰ عدد با ابعاد ۲۰ در ۱۵۰ میکرون می باشند. سوزن های دستگاه ترمیا به قدری ظریف و نازک هستند که زمانی که به پوست برخورد می کنند، تنها به قطر ۱ نانومتر در پوست نفوذ کرده و سبب درمان بافت پوست و تحریک الاستین و کلاژن سازی می شوند. دستگاه ترمیا نیز همانند آر اف فرکشنال، توسط فرکانس های رادیویی و سوزن های بسیار ظریف خود، بافت پوستی را تحریک کرده و می تواند با میکرو کانال های نانومتری که در پوست ایجاد کرده است، کانال های مجاور را نیز توسط حرارت و گرما تحریک نماید. دستگاه ترمیا بر خلاف سایر دستگاه های آر اف فرکشنال، دستگاهی بسیار هوشمند بوده و علاوه بر دامنه بسیار گسترده درمان های پوستی، می تواند مقدار انرژی ورودی را نیز جهت عملکرد بهتر تعیین نماید.
کاربرد های دستگاه آر اف فرکشنال ترمیا
از جمله کاربرد های دستگاه آر اف فرکشنال ترمیا می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کنترل چربی پوست و درمان آن
- درمان کراتوزپیلاریس
- درمان اسکار های آکنه و ضایعات رنگدانهای
- از بین بردن لک های پوستی و جوانسازی پوست
- درمان تیرگی های دور چشم
- لیفت و شفاف کردن پوست
- بسته شدن منافذ باز پوست و مزوتراپی
- افزایش الاستین و کلاژن سازی پوست
تفاوت دستگاه ترمیا با آر اف فرکشنال قدیمی
همان طور که گفته شد، دستگاه ترمیا آخرین نسل از دستگاه های آر اف بوده و دارای تفاوت هایی با آر اف های قدیمی می باشد که از جمله این تفاوت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- گستردگی درمان مشکلات پوستی نسبت به آر اف فرکشنال قدیمی
- بهرهمندی از سوزن های بسیار ریز و ایجاد سوراخ هایی در پوست به قطر ۱ نانومتر
- دستگاهی بسیار هوشمند و مجهز به تعیین مقدار انرژی ورودی
- امکان استفاده از دستگاه ترمیا در پوست تمامی نواحی بدن
- بهرهمندی از به روز ترین و نوین ترین تکنولوژی های دنیا و قابلیت تنظیم دستگاه
آر اف فرکشنال برای درمان جای جوش
همان طور که می دانید پوست یکی از مهم ترین اعضای بدن انسان به ویژه در زیبایی بوده و از این رو حفظ جوانی، سلامتی و شادابی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. پوست صورت بر خلاف پوست سایر نقاط بدن به دلیل مصرف مواد آرایشی و بهداشتی های گوناگون، در معرض خطرات بیشتری قرار داشته و همچنین از حساسیت بالایی نیز برخوردار می باشد. بنابراین وجود ضایعات و جوش های پوستی در صورت نسبت به سایر نقاط بدن بسیار بیشتر بوده و از روش های گوناگونی جهت بر طرف نمودن آن ها استفاده می شود.
روش درمانی آر اف فرکشنال، یکی از بهترین و مؤثرترین روش ها جهت از بین بردن جای جوش در پوست افراد بوده و با رعایت تعداد جلسات درمانی آن، می توانید جای جوش در پوست خود را درمان نمایید. تعداد جلسات درمانی آر اف فرکشنال جهت درمان جای جوش نیز به عمق اسکار، نوع جوش و شدت آن بستگی داشته و بر طبق نظر پزشک متخصص تعیین می شود. به طور کلی برای درمان جای جوش توسط آر اف، به طور میانگین به ۴ تا ۶ جلسه درمان نیاز است.
از جمله مراقبت های لازم بعد از درمان جای جوش توسط آر اف فرکشنال می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- از کشیدن لیف و سایر وسایل شستشو صورت بر روی ناحیه درمان جلوگیری نموده و جهت استحمام نیز از آب ولرم استفاده نمایید.
- به طور مرتب از کرم ضدآفتاب استفاده کرده و از قرارگیری در مقابل نور مستقیم خورشید خودداری نمایید.
- پس از اتمام جلسات درمانی، بر طبق نسخه پزشک عمل کرده و از کرم های تجویز شده به طور مرتب استفاده نمایید.
- از رفتن به جکوزی و سونا به مدت معلوم پس از اتمام جلسات درمانی خودداری نمایید.
سوالات متداول
آر اف فرکشنال چیست؟
آر اف فرکشنال ترکیبی از امواج رادیوفرکوئنسی و میکرونیدلینگ است که به عنوان یک روش درمانی کم خطر و غیر تهاجمی باعث تحریک کلاژن سازی در پوست و کاهش چین و چروک ها، رفع اسکار، کاهش منافذ و شفاف شدن پوست می شود.
چه افرادی می توانند آر اف فرکشنال را انجام دهند؟
آر اف فرکشنال روش درمانی بی خطری است اما با توجه به بهره گرفتن از امواج الکترومغناطیسی در آن توصیه می شود خانم های باردار از این روش درمانی استفاده نکنند.
هزینه آر اف فرکشنال چقدر است؟
هزینه روش درمانی آر اف به وضعیت پوست و محل درمان و اندازه محل تحت درمان و تشخیص پزشک بستگی دارد که با ویزیت شما این هزینه توسط پزشک متخصص به شما اعلام می گردد.
تعداد جلسات درمان آر اف مورد نیاز برای دریافت نتیجه مطلوب چقدر است؟
تعداد جلسات درمان آر اف فرکشنال با توجه به نوع پوست مراجعه کننده، محل درمان، میزان آسیب، عمق چین و چروک ها و غیره متفاوت است. اما به طور کلی می توان گفت پس از جلسه درمانی نتیجه مطلب در حد بسیار زیادی کسب خواهد شد.