اگر تصمیم گرفته‌اید فیلر لب تزریق کنید، حتماً باید با عوارض این اقدام زیبایی آشنایی داشته باشید تا اگر مشکلی برای شما به وجود آمد، سریعاً به متخصص مراجعه کنید. نکروز لب بعد از تزریق ژل یکی از عارضه‌هایی است که ممکن است برخی از افراد را درگیر کند. این عارضه به چه دلیل اتفاق می‌افتد؟ آیا روشی برای درمان نکروز لب بعد از تزریق فیلر وجود دارد؟ تا پایان مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل را به دست بیاورید.

منظور از نکروز لب بعد از تزریق ژل چیست؟

تزریق فیلر با استفاده از سرنگ‌های مخصوص انجام می‌شود. تزریق واقعاً مهارت بسیار بالایی نیاز دارد تا هم فرد متقاضی به نتیجه ایده‌آل خود برسد و همه آسیبی به بافت لب وارد نشود. متاسفانه یکی از اتفاقاتی که ممکن است تجربه کنید، نکروز لب بعد از تزریق فیلر است. این اتفاق به دلیل مسدود شدن رگ‌های خونی اتفاق می‌افتد. اگر تزریق به‌گونه‌ای انجام شود که برخی از رگ‌ها دچار آسیب شده و مسدود شوند؛ یا فیلر تزریق شده مسیر عروق را مسدود کند، در چنین شرایطی خونرسانی به بافت هدف انجام نشده و در نتیجه شما دچار کروز لب خواهید شد.

البته لازم است این نکته را بیان کنیم که در اغلب مواقع، متقاضیان تزریق فیلر لب دچار نکروز بسیار خفیف می‌شوند. به همین دلیل متخصص از آن‌ها می‌خواهد بعد از تزریق، حتماً کمپرس سرد را استفاده کنند تا مانع از پیشروی نکروز لب شوند. اما اگر این عارضه بسیار شدید باشد، باید حتماً نسبت به درمان جدی آن اقدام کنید.

علائم نکروز لب بعد از تزریق فیلر

حتماً این سوال برای شما به وجود آمده است که چگونه مطمئن شویم نکروز لب بعد از تزریق فیلر اتفاق افتاده است. آیا می‌دانید اگر عارضه نکروز لب بعد از تزریق ژل شدید باشد و شما به موقع به متخصص مراجعه نکنید ممکن است درمان شما زمان‌بر شود؟ بنابراین باید علائم و نشانه‌ های شایع نکروز لب بعد از تزریق ژل را بدانید:

تغییر رنگ پوست لب

اولین و مهم‌ترین علامت نکروز لب بعد از تزریق فیلر این است که رنگ لب‌های شما به رنگ سیاه یا خاکستری تغییر می‌کند. این نشان می‌دهد که خونرسانی به بافت لب قطع شده و سلول‌ها در حال مرگ هستند.

ورم و التهاب لب‌ها

مسلماً به دنبال نکروز لب، شما در ناحیه هدف ورم و التهاب را حس می‌کنید که با درد نیز همراه است. این درد به راحتی قابل کنترل نیست و حتی به قسمت‌های دیگر لب نیز گسترش پیدا می‌کند.

ایجاد زخم یا تاول

اگر بر روی قسمتی از لب که تغییر رنگ مشاهده می‌شود زخم یا تاول دیدید، همین مسئله نیز نشان می‌دهد که شما دچار نکروز لب شده‌اید.

عدم احساس در لب

قسمتی از لب که دچار نکروز شده است، حس خود را از دست می‌دهد. یعنی حتی اگر شما لب خود را گاز بگیرید، احساسی ندارید.

دلایل ابتلا به نکروز لب بعد از تزریق ژل

همانگونه که در ابتدای مطلب متوجه شدید، انسداد رگ‌های خونی مهمترین عاملی است که باعث می‌شود شما دچار نکروز لب بعد از تزریق فیلر شوید. اگر در جریان تزریق، متخصص با مهارت عمل نکند، این اتفاق رخ می‌دهد. یا اگر دچار عفونت شوید، همین عفونت ممکن است باعث انسداد رگ‌های خونی و بروز نکروز لب گردد. از دیگر عواملی که شرایط را برای ابتلا به نکروز لب بعد از تزریق فیلر فراهم می‌کنند عبارتند از:

  • حساسیت به ژل تزریق شده
  • عدم رعایت نکات بهداشتی و پزشکی در حین تزریق
  • ابتلا به بیماری‌هایی همانند بیماری‌های عروقی و دیابت و در نتیجه داشتن پیشینه پزشکی برای ابتلا به نکروز لب

تزریق ژل

آیا روشی برای درمان نکروز لب بعد از تزریق ژل وجود دارد؟

اگر دچار نکروز لب بعد از تزریق فیلر شده‌اید، اصلاً نگران نباشید. متخصص باید بررسی کند که این عارضه با چه شدتی اتفاق افتاده است. سپس یک روش درمانی مناسب را برای شما اجرا می‌کند. در این قسمت از مطلب روش ‌های درمان نکروز لب بعد از تزریق فیلر را به شما معرفی می‌کنیم:

تزریق آنزیم هیالورونیداز

ممکن است متخصص از ژل هیالورونیک اسید برای تزریق استفاده کرده باشد. در صورتی که دچار نکروز لب بعد از تزریق فیلر شدید، احتمال دارد که این عارضه به دلیل انسداد عروق خونی ناشی از ژل هیالورونیک اسید اتفاق افتاده باشد. به همین دلیل متخصص آنزیم هیالورونیداز را تزریق می‌کند تا انسداد عروق خونی برطرف شود.

مصرف آنتی بیوتیک

همانگونه که گفتیم ابتلا به عفونت، یکی از دلایل بروز نکروز لب بعد از تزریق فیلر است. بنابراین در چنین شرایطی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنید تا عفونت سریعتر درمان شود.

مصرف داروهای ضد التهاب

یکی از نشانه‌های نکروز لب بعد از تزریق ژل، التهاب و ورم است که به‌صورت پیشرونده بروز می‌کند. باید داروهای ضد التهاب را مصرف کنید تا سریعتر ورم و درد برطرف شوند.

استفاده از کمپرس سرد

ممکن است متخصص به این نتیجه برسد که شما با استفاده از کمپرس سرد می‌توانید ورم و التهاب ناشی از نکروز لب را برطرف کنید. بنابراین از شما می‌خواهد که حتماً کمپرس سرد را استفاده کنید. نحوه استفاده از کمپرس را به شما آموزش می‌دهد تا ناخواسته باعث فشار به ژل لب نشوید.

انجام جراحی

در مواردی که نکروز لب بسیار شدید اتفاق می‌افتد و با روش‌های نامبرده، عارضه برطرف نمی‌شود، هیچ راهی جز جراحی برای تخلیه بافت مرده وجود ندارد. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم زمانی که نکروز لب را مشاهده کردید، سریعا به متخصص اطلاع دهید. باید در کمتر از ۲۴ ساعت این عارضه برطرف شود. در غیر این صورت بافت‌های مرده افزایش یافته و حتماً باید جراحی را انجام دهید.

در پایان

مهمترین عاملی که باعث نکروز لب بعد از تزریق فیلر می‌شود، مهارت متخصص است. اگر متخصص به درستی تزریق را انجام ندهد، آسیب زیادی به بافت‌های لب وارد شده و در نتیجه شما دچار نکروز می‌شوید. بنابراین شما برای این اقدام زیبایی نباید به هر متخصصی مراجعه کنید. پیشنهاد ما این است که به کلینیک دکتر امامی سیگارودی سری بزنید. با کلینیک تماس بگیرید، نمونه کارهای متخصص را بررسی کرده و سپس در جلسه مشاوره شرکت کنید. مطمئن هستیم که شما تحت نظر کلینیک دکتر امامی سیگارودی، بهترین نتیجه را از تزریق فیلر لب بدون عارضه خطرناک دریافت خواهید کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *