در ابتدا و قبل از پرداختن به مقایسه آر اف و هایفوتراپی به بررسی نشانه های پیری در پوست و عوامل ایجاد آن ها خواهیم پرداخت. نشانه‌ های پیری می‌ تواند از خفیف تا کاملاً شدید بر روی پوست افراد متغیر بوده و حقیقت بسیار تلخی که وجود دارد این است که پس‌ از ۲۵ تا ۳۰ سالگی، پوست به‌ شدت توانایی خود را برای ساخت و تولید کلاژن از دست داده و به مانند گذشته ۱ تا ۲ درصد از تولید خود را در سال از دست خواهد داد. همچنین عوامل خارجی مانند آسیب‌ های نور خورشید، آلودگی‌ های موجود در هوا، استفاده از لوازم آرایشی بی‌ کیفیت و غیره می‌ تواند سبب از دست رفتن خاصیت ارتجاعی پوست شده و به‌ دنبال آن سبب پیدایش علایم رایج پیری مانند افتادگی پوست و چین‌ و چروک شود. اما خبر خوب این است که امروزه بر خلاف گذشته، درمان‌ های بسیار مؤثر و ایمنی وجود دارند که می‌ توانید جهت دستیابی به پوستی جوان، شاداب و سفت از آن ها استفاده نمایید. از جمله این روش‌ های جوان‌ سازی می‌ توان به آر اف فرکشنا ل و هایفوتراپی اشاره نمود. هر دوی این روش‌ های جوان‌ سازی دارای ویژگی‌ ها، مزایا و معایب گوناگونی بوده و دارای تفاوت‌ هایی با یکدیگر هستند. برای مقایسه آر اف و هایفوتراپی، ابتدا بهتر است که با هر یک از آن‌ ها به‌ طور مجزا آشنا شده و سپس به تفاوت‌ های میان آن دو بپردازیم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

آر اف فرکشنال چیست؟

آره اف فرکشنال روشی مدرن برای جوان‌ سازی پوست است که با فرکانس‌ های رادیویی از نوع خاصی از سوزن‌ ها جهت اعمال امواج رادیویی به اعصاب دردناک استفاده کرده و گرما را از طریق سوزن به لایه زیرین اپیدرم پوست منتقل می‌ کند. این روش از جوان‌ سازی یکی از روش‌ های غیر تهاجمی جراحی است و تمامی مشکلات پوستی مانند چین‌ و چروک و افتادگی پوست را از بین می‌ برد. همچنین انجام آر اف فرکشنال، سبب تحریک کلاژن سازی در زیر پوست نیز شده و با طی نمودن جلسات درمانی آن، می‌ توانید جوانی و شادابی پوست خود را برگردانده و سبب سفت شدن ماهیچه‌ های آن شوید.

کاربرد های آر اف فرکشنال

انجام آر اف فرکشنال علاوه‌ بر از بین بردن چین‌ و چروک و افتادگی صورت، دارای کاربرد های دیگری نیز بوده که از جمله این کاربرد ها می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کمک به بسته شدن منافذ روی پوست
  • از بین بردن اسکار آکنه
  • از بین بردن جوش های قدیمی و فعال
  • رفع ترک‌ های پوستی
  • رفع شلی و افتادگی پوست
  • از بین بردن تعریق بیش‌ از حد
  • ایجاد شادابی و شفافیت بر روی پوست به‌ ویژه پوست صورت
  • از بین بردن چربی بر روی پوست و همچنین کمک به افزایش کلاژن سازی

مزایای آر اف فرکشنال

از جمله مزایای آر اف فرکشنال می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • یکی از مهم‌ ترین مزایای جوانسازی به روش آر اف فرکشنال، امکان تنظیم دستی قدرت دستگاه می‌ باشد. به این صورت که پزشک متخصص می‌ تواند میزان قدرت دستگاه را در هنگام جوانسازی بر روی مناطق حساس پوست کاهش داده و سبب عدم آسیب به ناحیه مورد نظر شود.
  • با استفاده از روش آر اف فرکشنال، علاوه‌ بر از بین بردن تمامی مشکلات موجود بر روی پوست صورت، می‌ توان تمامی ایراد های موجود در پوست گردن و گلو را نیز از بین برد.
  • همچنین دستگاه آر اف فرکشنال علاوه‌ بر قابلیت تنظیم قدرت، دارای قابلیت تنظیم حرارت و همچنین میزان نفوذ سوزن‌ ها نیز بوده و از این‌ جهت بسیار پر کاربرد می‌ باشد.
  • درمان به وسیله آن اف فرکشنال، یک روش غیر تهاجمی و غیر جراحی است و دارای کاربرد های بی‌ شماری بر روی پوست می‌ باشد.

معایب آر اف فرکشنال

انجام آر اف در کلینیک های معتبر و توسط پزشکان متخصص، هیچ‌ گونه معایب و عوارضی نداشته و تنها دارای عوارض جانبی کوتاه‌ مدت همچون ملتهب شدن ناحیه درمان، قرمزی و تورم است که در کوتاه‌ ترین زمان از بین خواهند رفت.


اینجا بخوانید: بررسی تأثیرات انواع دستگاه آر اف در جوانسازی صورت

هایفوتراپی چیست؟

یکی دیگر از روش‌ های جوان‌ سازی پوست هایفوتراپی است که یک روش درمانی غیر جراحی بوده و از اولتراسوند جهت لیفت و سفت کردن پوست استفاده می‌ کند. در روش هایفوتراپی، هایفو انرژی اولتراسوند متمرکز را در زیر سطح پوست درم اعمال کرده و تنها در یک بار درمان، تمامی لایه‌ های پوست را سفت می‌ کند. این عمل باعث ایجاد کلاژن جدید در ناحیه مورد نظر شده و در کاهش پوست اضافی بدن و همچنین لیفت کردن پوست صورت بسیار مؤثر است.

کاربرد های هایفوتراپی

هایفو نیز مانند آر اف فرکشنال علاوه‌ بر جوان‌ سازی و لیفت صورت، دارای کاربرد های دیگری بر روی پوست بوده که از جمله کاربرد های آن می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • لیفت ابرو و لیفت چشم
  • لیفت کننده و سفت کننده پوست میانی صورت
  • از بین بردن خطوط ریز و چین‌ و چروک‌ های اطراف دهان و خط لبخند
  • از بین بردن چربی های سر سخت زیر پوستی
  • از بین بردن شلی و افتادگی پوست
  • از بین بردن پیری و چین‌ و چروک بر روی پوست
  • ایجاد شادابی و شفافیت در پوست
  • رفع تمامی مشکلات پوستی بر روی گردن و غبغب

مزایای استفاده از هایفوتراپی

جوان‌ سازی به روش هایفو نیز مانند آر اف دارای مزایا و معایب گوناگونی است، که از جمله مزایای آن‌ ها می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • جوان‌ سازی به روش هایفو، دارای ماندگاری بسیار طولانی‌ مدت نسبت‌ به روش‌ های دیگر بر روی پوست بوده و شما می‌ توانید اثرات آن را تا ۲ سال بر روی پوست خود مشاهده کنید.
  • انجام هایفوتراپی نیز مانند آر اف، یک روش غیر جراحی و غیر تهاجمی است و می‌ توانید آن را به‌ صورت سر پایی و در مدت زمانی بسیار کوتاه انجام دهید.
  • دوره نقاهت پس‌ از جوان‌ سازی به روش هایفو بسیار کوتاه است و شما می‌ توانید پس‌ از پایان جلسات، به روزمرگی خود بپردازید.
  • یکی دیگر از مزایای استفاده از روش‌ هایفو، این است که مدت زمان درمان توسط این روش بسیار کوتاه است و نتایج آن نیز پس‌ از اولین جلسه قابل‌ مشاهده خواهد بود.

معایب هایفوتراپی

هایفوتراپی یکی از روش‌ های مدرن و بسیار ایمن در جوان‌ سازی و لیفت پوست است و به‌ همین دلیل نیز دارای عوارض جانبی و خطرناکی نمی ‌باشد. اما اگر این روش از درمان در کلینیک های نا معتبر و توسط افراد ناشی انجام شود، ممکن است خطرات جبران‌ ناپذیری را بر روی پوست به وجود آورد.

مقایسه آر اف و هایفوتراپی

با توجه به توضیحات ارائه‌ شده، هر یک از این روش‌ های جوان‌ سازی و درمان پوست، دارای ویژگی‌ ها، مزایا و تفاوت‌ هایی نیز با یکدیگر می‌ باشند. در ارتباط با مقایسه آر اف و هایفوتراپی می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • یکی از مهم‌ ترین تفاوت‌  آر اف با هایفوتراپی، مشاهده‌ نتایج درمان پس‌ از اولین جلسه است. درمان توسط روش‌ های فوق و مشاهدات نتایج مثبت آن پس‌ از یک جلسه امکان‌ پذیر بوده اما ممکن است بنا بر شرایط پوستی، مشاهده نتایج درمان در آر اف پس‌ از چندین جلسه امکان‌ پذیر باشد.
  • یکی دیگر از تفاوت‌ های میان این دو روش از جوان‌ سازی، عمق نفوذ در لایه‌ های زیرین پوست است. در روش آر اف، سوزن‌ های آن می‌ تواند تا عمق بسیار کمی از زیر پوست نفوذ کرده اما در روش هایفو، تا بعد از لایه‌ درم نیز پیش رفته و به لایه‌ smas نیز می‌ رسد.
  • سومین تفاوت آر اف با هایفوتراپی، روش حرارت این دو درمان به بافت زیرین پوست است. در روش آر اف فرکشنال، جهت تحریک سازی کلاژن از امواج رادیویی آر اف برای تولید گرما استفاده‌ شده و در روش هایفوتراپی از انرژی امواج فراصوت استفاده می‌ شود.
  • روش هایفو تنها برای سفت و لیفت سازی پوست صورت و همچنین از بین بردن افتادگی آن استفاده‌ شده اما از روش درمانی آر اف، علاوه‌ بر رفع چین‌ و چروک و خط و خطوط موجود بر روی پوست، برای درمان‌ های دیگر پوست نیز مانند از بین بردن اسکار آکنه، لکه، کنترل چربی پوست و غیره نیز استفاده می‌ شود.
  • روش هایفو، درمانی بسیار جدید جهت جوان‌ سازی و لیفت پوست بوده و روش آر اف فرکشنال قدیمی‌ تر از آن محسوب می‌ شود.
  • آخرین تفاوت‌ های موجود بین این دو روش از جوان‌ سازی پوست، در تعداد جلسات و هزینه درمانی است که با توجه به شرایط پوستی فرد و همچنین نوع کلینیک و تخصص پزشک مربوطه تعیین می‌شود.

با مطالعه تفاوت‌ آر اف با هایفوتراپی، می‌ توانید و هر کدام از آن‌ ها را بنا بر نوع درمان پوستی خود انتخاب کرده و انجام دهید.

در پایان

کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر امامی سیگارودی واقع در استان گیلان، تمامی خدمات درمانی و زیبایی مربوط به پوست را به مشتریان خود ارائه داده و دارای پزشکان و متخصصینی بسیار حرفه ‌ای و با تجربه است. این مجموعه از بروز ترین روش‌ های درمانی و مجهز ترین تجهیزات جهت انجام خدمات خود بهره برده و با مناسب‌ ترین قیمت، خدماتی با کیفیت بسیار بالا را انجام می‌ دهد. عزیزانی که قصد انجام آر اف فرکشنال، هایفوتراپی، تزریق بوتاکس ، تزریق چربی، تزریق ژل ، مزوتراپی، میکرونیدلینگ و پاکسازی پوست خود را دارند، می‌ توانند برای دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت و تعداد جلسات آن، با این مجموعه تماس گرفته و با اپراتور های ما در تماس باشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *