نحوه برداشتن خال با دستگاه آر اف سرجيكال چگونه است؟
برداشتن خال با استفاده از دستگاه آراف سرجیکال یکی از جدیدترین و به روزترین روش های درمانی و زیبایی در عرصه ی پزشکی است. در واقع برای برداشتن خال روش های متنوعی وجود دارد که با توجه به نوع، اندازه و عمق خال روش مناسب آن توسط پزشک متخصص پوست و مو تعیین می شود. در گذشته خال ( Beauty Mark ) مخصوصا در صورت طرفداران بسیاری داشته و به عنوان نشانه ی زیبایی در نظر گرفته میشد. تا آنجایی که به وسیله ی روش های مختلف و سنتی در هر جای بدن و صورت خود خال می زدند. اما امروزه برداشتن خال طرفداران بسیاری دارد البته نوع خال و محل قرارگیری آن نیز می تواند آزار دهنده و دردسر ساز باشد مثل خال های گوشتی بر روی بینی، کف سر و بسیاری از مناطق دیگر بدن و صورت که برداشتن آن ها مسلماً بهترین راهکار است. اما اینکه چه موع از خال هایی باید برداشته شوند نیز توسط پزشک متخصص تعیین می شود. بعضی از خال ها مادرزادی و ژنتیکی هستند و با به وجود آمدن هر تغییری در سایز، رنگ و یا هر تغییر دیگری در آن ها لازم است مورد توجه و بررسی توسط پزشک متخصص قرار بگیرند. اما پیدایش ناگهانی خال در جا های مختلف صورت و بدن نیز در طول زندگی ممکن است پدیدار شود که حتماً باید توسط پزشک بررسی شود، پزشک با توجه به نوع آن بر حسب بدخیم و سرطانی بودن و نبودن آن ها روش مناسب درمان را مشخص کند.
آر اف سرجیکال بهترین روش برداشتن خال
برای تشخیص نوع خال و اطمینان خاطر از بدخیمی و خوش خیمی آن نیاز است حتماً به یک کلینیک تخصصی مراجعه شده و این موضوع توسط پزشک متخصص بررسی شود. در میان روش های از بین بردن خال، برداشتن خال به روش جراحی بسیار مناسب تر از روش های دیگر است. چون در جراحی بدون آسیب رسیدن به سلول های خال به راحتی و به طور دقیق خال برداشته شده و این امکان که در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفته و نوع آن مشخص شود وجود خواهد داشت.
یکی دیگر از درمان های مدرن برای هرچه بهتر شدن پوست شما عزیزان در کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر امامی سیگاردوی در شهر رشت استفاده از روش آراف سرجیکال با بهترین تکنولوژی و کیفیت جهت برداشتن خال می باشد.
آیا برای برداشتن خال حتماً باید به کلینیک ها مراجعه کرد؟
در پاسخ باید گفت با اینکه از گذشته تا به الآن شیوه هایی برای برداشتن خال در منزل و توسط خود ما به گوشمان خورده باشد. اماباید گفت که برای برداشتن خال حتماً و حتماً به کلینیک های تخصصی زیبایی مراجعه کنید تا نوع خال توسط پزشک بررسی شود. بهترین و مؤثرترین درمان و راهکار مشخص شود، هم چنین خیال شما از خوش خیم یا بدخیم بودن آن آسوده شود. به این ترتیب شما عزیزان با اطمینان خاطر درمان خود را در کلینیک انجام خواهید داد.
مکانیزم و نحوه ی عملکرد دستگاه آراف سرجیکال
دستگاه آر اف سرجیکال( RF ) و یا رادیو سرجری همان طور که گفته شد یک نوع جراحی است که عملکرد آن با امواج رادیویی می باشد. در واقع کاربرد آن نیز در زیبایی و درمانی متفاوت است. برای برداشتن تومور و ضایعات بدخیم و سرطانی و ضایعه های خوش خیم از پرتوهای رادیویی یونیز استفاده می شود. اما روش بعدی استفاده از امواج رادیویی با فرکانس بالا 4MHz می باشد که در برداشتن خال و زائده های پوستی مثل زگیل ها، برآمدگی ها، اسکارها و … به کار می رود. با برخورد امواج رادیویی به پوست این امواج موجب لرزش مایع میان بافتی و تبخیر آن در دمای پایین بدون نیاز به حرارت و آسیب رساندن به بافت پوست می شود. به همین خاطر برش بافت پوست بسیار ظریف انجام می شود و بدون خونریزی روند درمان به همین ترتیب طی می شود.
کاربرد های دستگاه آراف سرجیکال
دستگاه آراف سرجیکال دارای کاربرد های متفاوتی است که به مهم ترین آن ها اشاره میکنیم.
- در زمینه ی زیبایی و پوست برای برداشتن خال های سطحی و جراحی های خفیف
- برداشتن خال ها و لک های مادرزادی پوست
- لیفت صورت
- برداشتن زگیل، میخچه، توده ها و برآمدگی ها
- از بین بردن اسکارهای عمیق بعد از زخم، آبله مرغان و….
- عمل زیبایی پلک چشم
- جراحی فک و دهان
- تومورهای پوستی
- لیفت سر
- از بین بردن خالکوبی های سنتی و تاتو
- مو زدایی و از بین بردن موهای سفید
- اصلاح نوک بینی
- پیوند پوست و بافت برداری
و بسیاری از موارد دیگر که با استفاده از این روش درمان و رفع خواهند شد.
فواید درمان آراف سرجیکال
- روش جراحی سرپایی، بدون خونریزی و یا خونریزی به صورت خیلی خفیف
- زمان کوتاه مدت و انجام سریع جراحی
- بدون دوره ی نقاهت و بهبود سریع بعد از جراحی
- قابل انجام در تمامی قسمت های بدن
- روش درمانی بدون درد به دلیل استفاده از بی حسی های موضعی
عوارض آراف سرجیکال
- در چند روز اول امکان بروز تورم، قرمزی، خارش و حساسیت وجود دارد.
- امکان بروز جوش بر روی پوست
- امکان سوختگی به وسیله ی برخورد جسم فلزی با بدن بیمار در صورت قصور حین جراحی
در مرکز زیبایی دکتر امامی سیگاردوی روش های درمانی و زیبایی توسط متبهرترین متخصصان و مجهزترین دستگاه ها و ابزارهای درمان در کلینیک انجام می شود، پس به هیچ عنوان نگران این مسائل نباشید و مطمئن باشید درمان به بهترین شکل ممکن برای شما عزیزان انجام خواهد شد .
موارد منع مصرف در آر اف سرجیکال
به جز مواردی مختصر بقیه ی افراد مجاز به استفاده از آراف سرجیکال البته تحت نظر پزشک متخصص می باشند، موارد منع شده عبارتند از
- اشخاصی که ایمپلنت و ضربان ساز قلب در بدنشان به کار برده شده است.
- زنان باردار و شیرده
مراقبت های بعد از درمان با آراف سرجیکال
- پرهیز از قرار گرفتن در معرض تابش نور مستقیم خورشید
- استفاده ی مرتب ازکرم های ترمیم کننده و آنتی بیوتیک های موضعی و محافظت کننده مثل ضد آفتاب با SPF 50
- خودداری از آرایش کردن در روزهای اول
- تمیز و خشک نگه داشتن زخم با استفاده از پانسمان مناسب
- در صورت عفونت کردن زخم حتماً به پزشک خود اطلاع دهید
- مراقبت از زخم جهت آلوده نشدن آن
طول درمان در آراف سرجیکال
خال ها بر اساس نوع، اندازه و رنگ آن ها متفاوت هستند، به همین خاطر طول دوره ی درمان آن ها نیز متغیر است که به طور معمول بین ۲ هفته تا یک ماه متفاوت است.
ماندگاری و تأثیر درمان با آراف سرجیکال
در واقع بعد از برداشتن خال ممکن است به دلیل پنهان ماندن بعضی از سلول های خال از دید پزشک متخصص خال بعد از مدتی دوباره ظاهر شود به همین خاطر برای بررسی آن هر ۶ تا ۱۲ ماه یک بار به پزشک متخصص مراجعه شود.
هزینه ها در درمان با آراف سرجیکال
هزینه در این روش بسته به نوع و اندازه و عمق خال متغیر است. مطمئن باشید شما عزیزان با مناسب ترین قیمت و موثرترین کیفیت، درمان با آراف سرجیکال را در کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر امامی سیگاردوی تجربه خواهید کرد.
بدون دیدگاه